David Meijer (1967)

Als coach en schoolcounselor begeleid ik sinds 2005 kinderen en jongeren in Hilversum en omstreken.

Registraties & lidmaatschappen

Kwaliteitsregister voor de Jeugd (geregistreerd jeugd- en gezinsprofessional onder nummer 100014323)
Keurmerk ZZP-er in de Zorg (nummer 10330)
Keurmerk Autisme/ZP oké (gecertificeerd autismespecialist, registratienummer 0118AS1162ME)
Beroepsvereniging van professionals in sociaal werk BPSW (lidnummer 621693)

VOG

Ik ben in het bezit van een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Op verzoek ontvang u hiervan een kopie. Dit is ook een eis van de onder ‘registraties’ genoemde organisaties, waardoor zij toezien op de geldigheid hiervan. De laatste VOG is afgegeven op 29 juni 2016.

Eerdere werkervaring

Eerder werkte ik als zorgspecialist bij het ROC van Amsterdam, locatie Hilversum. Hier ondersteunde ik mbo’ers met problemen bij dyslexie, absentie en gedrag. Daarvoor was ik begeleider dagactiviteiten en stagebegeleider bij de Symfora groep, nu GGz Centraal in Amersfoort. Hier begeleidde ik jongeren en volwassenen met een psychiatrische stoornis door het bieden van een nuttige dagbesteding.

Vakgerichte opleidingen

Schoolcounseling, Stichting Counseling Nederland (2007 diploma behaald)

Na- en bijscholingen

Pubercongres juni 2018
NVA-autisme congres 2017

Klachten

Het is mogelijk dat u als client een klacht heeft over mijn werkwijze. Mochten we hier onderling niet uitkomen, dan kan ik u verwijzen naar Quasir, waarbij ik ben aangesloten onder nummer 7000956. Hiermee voldoe ik aan de eisen die worden gesteld door de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Doelgroep

Ik begeleid kinderen en jongeren in het vmbo, mavo, havo, vwo, en studenten in het mbo, hbo en aan de universiteit. Ik ben daarbij gespecialiseerd in het begeleiden bij PDD-NOS, het Syndroom van Asperger, ADD en ADHD.

Meldcode kindermishandeling

Meijer Coaching maakt gebruik van de Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

Mijn methodieken

Ik werk oplossingsgericht en probeer jongeren zelf te laten meedenken over antwoorden op vragen. Daarnaast gebruik ik methoden uit de cognitieve therapie (gebeurtenis – gedachten – gedrag als gevolg). Ook kijk ik vanuit de systeem-theorie naar de omgeving van jongeren (invloed van thuis, school).

Begeleiding aan huis

Naast begeleiding in de praktijk van Meijer Coaching in Hilversum kom ik ook bij u aan huis in Hilversum, Blaricum, Eemnes, Huizen, Laren, Bussum, Naarden, Muiden, Muiderberg (Gooisemeren), Loosdrecht, ’s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg (Wijdemeren) en Weesp.

Samenwerkingen

Graag werk ik samen met collega-coaches, huiswerkinstituten en kinderpsychologen in het Gooi. Zo kan expertise van andere deskundigen ook worden ingezet als dat nodig is. Verder ben ik ingeschreven bij Coachingland.nl

De een vindt het ingewikkeld om met zijn autisme om te gaan. De ander vraagt zich af hoe hij door zijn ADHD meer rust vindt in de klas. Wanneer de geest wordt gekoppeld aan praktische vragen, zorgt coaching bij het vinden van de antwoorden.

David is een grote steun geweest in de begeleiding van onze zoon. Hij doet wat hij belooft en is oprecht betrokken bij de leerling. Het is prettig om schoolzaken aan hem uit handen te kunnen geven.

Prettig om schoolzaken uit handen te geven

David is een zeer vriendelijke en behulpzame man, hij is rustig en legt de dingen goed uit aan onze zoon. Verder doet hij heel veel extra werk voor hem, wij zijn zeer tevreden.

Moeder van een eindexamenleerling vmbo-t

Je was een fijne coach/mens en hebt ons zeker verder geholpen. Dank je wel hier voor.

Ouder van een vwo-leerling met concentratie problemen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?


Vragen over wat de beste aanpak is in uw situatie? Of een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur gerust een e-mail naar info@meijercoaching.nl of maak gebruik van het contactformulier.


Bellen mag ook: 06 – 200 16 501