Wie is David Meijer (1967) ?

Als coach/schoolcounsellor begeleid ik sinds 2005 kinderen en jongeren in Hilversum en andere plaatsen binnen de Gooi en Vechtstreek. Sinds 2015 ben ik mede-eigenaar en hoofd-aannemer van het Zorgnetwerk Gooi en Vechtstreek voor gecontracteerde hulp via de gemeenten in de regio Gooi en Vechtstreek. Ook werk ik in opdracht van particulieren (ouders). Via Skype of telefoon coach ik ook jongeren elders in Nederland.

Speerpunten in coaching zijn: Aandacht geven, een Beeld maken van wat een puber wil bereiken en Complimenten geven voor wat al goed gaat.

Achtergrond David Meijer

Eerder werkte ik als groepsbegeleider in de psychiatrie en als instructeur/zorg-medewerker bij het mbo. Daarvoor werkte ik in de media en studeerde journalistiek. De ‘harde wereld’ van het dagelijkse nieuws deed mij beseffen dat ik mensen wilde helpen, in plaats van reportages over hen te maken. Om als coach vakkennis op te doen volgde ik verschillende hbo-modules, waaronder schoolcounselling en sociale psychologie. Op dit moment studeer ik voor mijn bachelor pedagogiek.

Ook ga ik regelmatig naar lezingen (zoals het puberbrein), bezoek congressen (zoals het Autismecongres van de NVA) en volg ik e-learnings (bijvoorbeeld over verslavingen bij jongeren). Mijn eerstvolgende bijscholing staat in de planning voor april, over o.a. begeleiden van kinderen met ADHD en over omgaan met een game-verslaving.

Naast mijn werk houd ik mij graag bezig met studeren, koken, lezen, wandelen en bezoek aan musea.

Registraties/lidmaatschappen

Kwaliteitsregister voor de Jeugd (geregistreerd jeugd- en gezinsprofessional, nummer 100014323)
Keurmerk ZZP-er in de Zorg (KIWA, nummer 10330)
Solopartners, branchevereniging voor ZZP-ers in de zorg

Klachten

Het is mogelijk dat u als client een klacht heeft over mijn werkwijze. Mochten we hier onderling niet uitkomen, dan kan ik u verwijzen naar Quasir, waarbij ik ben aangesloten onder nummer 7000956. Hiermee voldoe ik aan de eisen die worden gesteld door de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Uw privacy

Ik ga zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van mijn clienten, zoals door de Privacywet (AVG) is voorgeschreven. Het Privacyreglement kunt u hier inzien. Om blijvend te voldoen aan de AVG ben ik aangesloten bij de AVG-specialist Privacy Zeker.

Meldcode kindermishandeling

Ik maak gebruik van de Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, zoals bij wet verplicht. Dit betekent dat ik bij (een vermoeden) van geweld of mishandeling dit eerst met een collega bespreek zoals de meldcode voorschrijft. Ook kan ik advies vragen bij Veilig Thuis of in ernstige gevallen direct een melding doen. Bij een melding laat ik dat de ouder(s) weten.

David is een grote steun geweest in de begeleiding van onze zoon. Hij doet wat hij belooft en is oprecht betrokken bij de leerling. Het is prettig om schoolzaken aan hem uit handen te kunnen geven.

Prettig om schoolzaken uit handen te geven

David is een zeer vriendelijke en behulpzame man, hij is rustig en legt de dingen goed uit aan onze zoon. Verder doet hij heel veel extra werk voor hem, wij zijn zeer tevreden.

Moeder van een eindexamenleerling vmbo-t

Je was een fijne coach/mens en hebt ons zeker verder geholpen. Dank je wel hier voor.

Ouder van een vwo-leerling met concentratie problemen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?


Vragen over wat de beste aanpak is in uw situatie? Of een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur gerust een e-mail naar david@meijercoaching.nl of maak gebruik van het contactformulier.


Bellen mag ook: 06 – 200 16 501