Skip to main content

Over David (1967)

Ik ben coach en school counsellor. Sinds 2005 coach ik kinderen, jongeren en hun ouders. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij het begeleiden van jongeren met (kenmerken van) autisme en ADHD.  Deze specialisatie maakt dat kinderpsychologen en huisartsen vaak naar mij doorverwijzen. Zo word ik ook door scholen ingehuurd als coach.

Eerdere werkervaring

Eerder was ik mede-eigenaar van het Zorgnetwerk Gooi en Vechtstreek, werkte ik bij het ROC van Amsterdam als instructeur/begeleider en was ik groepsbegeleider bij GGz Centraal. Langer geleden werkte ik voor de televisie en schreef artikelen.

Opleidingen

Op dit moment volg ik een master Toegepaste psychologie aan de Hogeschool NCOI, omdat ik nóg beter wil werken aan gedragsverandering bij jongeren. Eerder volgde ik verschillende vakken binnen het sociaal werk, onder andere binnen de bachelor Toegepaste psychologie. Langer geleden studeerde ik Journalistiek.

Meer over David

Mensen noemen mij rustig, gedreven en leergierig. Dát ik uiteindelijk coach zou worden heeft (on)bewust een link met mijn verleden. Op de middelbare school had ik weinig motivatie om te leren en waren er de nodige pesters om mij heen. Na een tijdje spijbelen eindigde ik als vroegtijdig schoolverlater. Ik had tijdens mijn middelbare school graag de coach gehad die ik nu zelf ben! Via mijn vader rolde ik in het vak van geluidstechnicus bij de televisie. De vele rapportages waaraan ik meewerkte zorgde voor ontmoetingen met mensen met schulden, woonproblemen of gezinnen die hulp nodig hadden en dit soms niet kregen. Dit leerde mij dat ik mensen wilde helpen en was de carrièreswitch geboren!

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met (biologisch) koken, wandelen, fitness of zwemmen. Ook word ik blij van musea’s bezoeken. Kortom, een mooie mix van inspanning en ontspanning, wat ik ook mijn cliënten aanraad 🙂

“Zorgen dat jongeren zich zo optimaal als mogelijk ontwikkelen, dat zie ik als mijn taak als coach”

Registraties en lidmaatschappen
  • Lid Adiona, beroepsorganisatie voor coaches van kinderen, jongeren en hun ouders (2119)
  • Geregistreerd Stichting Kwaliteitsregister Jeugd SKJ (100014323)
  • KIWA-Keurmerk Zzp’er in de Zorg niveau 6 (10330)
  • Geregistreerd Landelijk Register Zorgaanbieders LRZa
  • Lid BPSW, beroepsvereniging van professionals in sociaal werk

David is een grote steun geweest in de begeleiding van onze zoon. Hij doet wat hij belooft en is oprecht betrokken bij de leerling. Het is prettig om schoolzaken aan hem uit handen te kunnen geven.

Prettig om schoolzaken uit handen te geven

David is een zeer vriendelijke en behulpzame man, hij is rustig en legt de dingen goed uit aan onze zoon. Verder doet hij heel veel extra werk voor hem, wij zijn zeer tevreden.

Moeder van een eindexamenleerling vmbo-t

Je was een fijne coach/mens en hebt ons zeker verder geholpen. Dank je wel hier voor.

Ouder van een vwo-leerling met concentratie problemen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?


Wil je weten of ik jouw kind of jou als ouder(s) kan helpen? Vragen over wat de beste aanpak is in uw situatie? Of een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur gerust een e-mail naar david@meijercoaching.nl of maak gebruik van het contactformulier.


Of bel: 06 – 200 16 501