Skip to main content

Over David (1967)

Ik ben coach, school counsellor en toegepast psycholoog in opleiding. Sinds 2005 coach ik kinderen, jongeren en hun ouders. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij het begeleiden van jongeren met (kenmerken van) autisme en ADHD. Deze specialisatie maakt dat kinderpsychologen en huisartsen regelmatig naar mij doorverwijzen. Zo word ik ook door scholen ingehuurd als ambulant begeleider.

Eerdere werkervaring

Eerder werkte ik bij het MBO College Hilversum als instructeur/begeleider en was ik groepsbegeleider bij GGz Centraal. Langer geleden werkte ik als geluidsman voor tv-programma’s zoals het Klokhuis en het Jeugdjournaal. Ook schreef ik voor het weekblad Elsevier.

Opleidingen

Op dit moment volg ik de master Toegepaste psychologie aan de Hogeschool NCOI, omdat ik nóg beter wil werken aan gedragsverandering bij jongeren. Eerder studeerde ik Pedagogiek. Langer geleden studeerde ik Journalistiek.

Bijscholingen

Recent volgde ik de trainingen Omgaan met zelfbeschadiging en suïcide & herkennen van hechtingsproblemen (maart 2023).

Meer over David

Mensen noemen mij rustig, gedreven en leergierig. Dát ik uiteindelijk coach zou worden heeft (on)bewust een link met mijn verleden. Op de middelbare school had ik weinig motivatie om te leren en waren er de nodige pesters om mij heen. Na een tijdje spijbelen eindigde ik als vroegtijdig schoolverlater. Ik had tijdens mijn middelbare school graag de coach gehad die ik nu zelf ben! Via mijn vader rolde ik in het vak van geluidstechnicus bij de televisie. De vele rapportages waaraan ik meewerkte zorgde voor ontmoetingen met mensen met schulden, woonproblemen of gezinnen die hulp nodig hadden en dit soms niet kregen. Dit leerde mij dat ik mensen wilde helpen en was de carrièreswitch geboren!

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met (biologisch) koken, wandelen, fitness of zwemmen. Ook word ik blij van musea’s bezoeken. Kortom, een mooie mix van inspanning en ontspanning, wat ik ook mijn cliënten aanraad. 🙂

“Zorgen dat jongeren zich zo optimaal als mogelijk ontwikkelen, dat zie ik als mijn taak als coach”

Registraties en lidmaatschappen
  • Lid van Adiona, Beroepsorganisatie voor kinder-, jongeren- én gezinscoaches (onder nummer 2119)
  • Geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd SKJ (onder nummer 100014323)
  • In het bezit van het KIWA-Keurmerk Zzp’er in de Zorg, niveau 6 (onder nummer 10330)
  • Geregistreerd in het Landelijk Register Zorgaanbieders LRZa

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

NEEM CONTACT OP