Skip to main content

Tarieven

Start van het traject
  • Meestal is er van te voren via de telefoon even overleg met een van de ouders, dit is vrijblijvend en kosteloos
  • Het intakegesprek kost eenmalig € 75,00 en duurt gemiddeld 60 minuten
  • Kinderen en jongeren kunnen hun aandacht vaak niet zo heel lang vasthouden bij een gesprek; we kunnen de tijd ook verdelen tussen ouder en kind!
  • Het begeleidingsplan met de doelen kost eenmalig € 75,00
Gemiddeld 15 sessies
  • Coaching en alle andere gesprekken kosten € 75,00 per uur
  • Het uurtarief is inclusief voorbereiding, materialen (exclusief eventueel werkboek) en tijd voor kort overleg via e-mail of WhatsApp tussendoor
  • Exclusief de kosten voor het Motivatie-zelf-onderzoek (MZO) à € 12,50 per afname (1-2 x per coach-traject)
  • Buiten Hilversum reken ik reiskosten à € 0,30 per kilometer
  • Afgezegde afspraken binnen 24 uur worden in rekening gebracht
  • Er is een betalingstermijn van 14 dagen
Mogelijkheden voor vergoedingen
Vergoeding via een Persoonsgebonden budget (PGB)

Soms is begeleiding deels of volledig te betalen uit een persoonsgebonden budget (PGB) via de gemeente. Heb je vragen over het aanvragen van een PGB? Stichting MEE biedt gratis en onafhankelijk advies over de aanvraag van een PGB.

Vergoeding via de school

Soms is de middelbare school van je kind bereid om de kosten te betalen. Zo word ik regelmatig ingehuurd door scholen. Door Corona-achterstanden beschikken scholen over extra budget. Daarnaast ontvangen zij structureel geld via het Leerplusarrangement. Vraag de school van je kind naar de mogelijkheden!

Goed om te weten dat ik onder andere bekend ben bij het ATC, Elan College Bussum & Huizen, Grafisch Lyceum Utrecht, Hogeschool van Utrecht, Lucent College, Luzac, ROC van Amsterdam en Roland Holst College.

Aftrekpost bij de Belastingdienst

Mijn begeleiding is onder de naam ‘psychosociale therapie’ vanaf 18 jaar, of als ‘extra gezinshulp’, in sommige situaties een aftrekpost voor de inkomstenbelasting (je kunt hieraan geen rechten ontlenen). Kijk op de site van de Belastingdienst voor de voorwaarden of op de site van Zorgwijzer.

Kwaliteitsbewaking

Van zorgverleners wordt verwacht dat zij veilig omgaan met vertrouwelijke informatie en zich houden aan wetten, regelgeving en protocollen. Wil je hier meer over lezen, kijk dan op de pagina veel gestelde vragen (FAQ) . Goed om in elk geval te weten dat alle informatie over cliënten veilig wordt vastgelegd in een online cliëntendossier.

Wil je weten hoe coaching jouw zoon of dochter helpt?

NEEM CONTACT OP