Doelgroep

Meijer Coaching begeleidt kinderen vanaf de leeftijd van zo’n 10 jaar tot en met jong-volwassenen van rond de 23 jaar.

Jongens met ASS of AD(H)D

Om jongeren te begeleiden is een diagnose zoals een Autisme Spectrum Stoornis (ASS)  niet noodzakelijk. Soms spreekt men ook van ‘trekken van een diagnose’ of gedrag wat lijkt op een stoornis. Toch begeleid in de meeste gevallen jongens met een autisme vorm of concentratiestoornis. Een combinatie hiervan komt ook vaak voor. Ook dyslexie, hoogbegaafdheid, NLD of een leerstoornis zie ik binnen mijn doelgroep. Neem gerust contact op bij vragen over hoe ik uw kind kan begeleiden.

Voor wie in aanmerking wil komen voor een vergoeding via de gemeente is een diagnose vaak wel noodzakelijk.

Hulp aan huis

Binnen de regio Gooi en Vechtstreek bied ik begeleiding bij u thuis in de volgende plaatsen: Hilversum, Blaricum, Eemnes, Huizen, Laren, Bussum, Naarden, Muiden, Muiderberg (Gooisemeren), Loosdrecht, ’s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg (Wijdemeren) en Weesp.

Hulp bij mij thuis of elders

Ook bied ik begeleiding in een huiselijke omgeving bij mij thuis in Hilversum en soms op de school van uw kind. Voor wie ver weg woont van Hilversum is begeleiding ook mogelijk via telefoon of internet. Zo coach ik regelmatig studenten die op kamers wonen ver van Hilversum.