Actuele beschikbaarheid voor nieuwe cliënten

Er is helaas een cliëntenstop. (Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 4 januari 2020).

Contactgegevens Meijer Coaching

Wilt u meer informatie over mijn aanbod en mogelijkheden voor coaching of begeleiding? Neem vrijblijvend contact met mij op via mail, telefoon of het contactformulier.

T: 06 – 200 16 501
E: david@meijercoaching.nl
A: Banckertlaan 117, 1215 PX Hilversum

 


David Meijer is een no-nonsense coach die onze zoon ondersteunt bij het plannen van zijn huiswerk en hem leert leren. De communicatie met David gaat vlekkeloos, snel en direct. Afspraken worden nagekomen en beloftes worden waargemaakt. David werd ons van harte aanbevolen door Jeugdzorg Almere en wij doen graag hetzelfde.

Ouders van een 11-jarige hoogintelligente zoon met Syndroom van Asperger

David hielp mij met mijn voorlopige studiekeuze. Hij stelde mij de juiste vragen, waardoor ik wist eerst een tussenjaar te nemen om mij verder te oriënteren.

Scholier geslaagd zijn havo-examen.

Met de hulp van David heb ik een goede profielkeuze voor de middelbare school weten te maken, en een juiste opleiding voor het hoger beroepsonderwijs gekozen. Hij heeft mij begeleid vanaf de 3e klas tot aan mijn eindexamen. Ik heb veel steun van hem gekregen, en ik denk dat als ik deze hulp en steun niet had gekregen, nog steeds geen idee had gehad welke opleiding ik zou willen volgen.

Aankomend student en bekend met PDD-NOS
    Door het verzenden van dit contactformulier gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan om contact met u op te kunnen nemen. Meer informatie over uw privacy vindt u in ons privacyreglement.