Contactgegevens Meijer Coaching

Telefoon

035 – 20 33 123

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Mail

david@meijercoaching.nl

Adres

Begoniastraat 61
1214 CV Hilversum

(let op: betaald parkeren)

Corona-maatregelen

Tijdens de huidige lockdown beperk ik zoveel mogelijk face-to-face contacten. Dat betekent dat afspraken zo veel als mogelijk verlopen via telefoon of online. Soms is het nodig om cliënten toch te blijven zien omdat het contact anders te moeizaam verloopt. Ik overleg dit altijd met cliënten. Daarbij zijn hulpverleners uitgesloten van de huidige maatregel die bezoek thuis beperkt. Ik volg hierbij de adviezen van het  Nederlands Jeugdinstituut.

KvK: 32109180
BTW-nummer: NL001974442B10
AGB-code 94063849 (praktijkcode) / 94104105 (zorgverlener)

David Meijer is een no-nonsense coach die onze zoon ondersteunt bij het plannen van zijn huiswerk en hem leert leren. De communicatie met David gaat vlekkeloos, snel en direct. Afspraken worden nagekomen en beloftes worden waargemaakt. David werd ons van harte aanbevolen door Jeugdzorg Almere en wij doen graag hetzelfde.

Ouders van een 11-jarige hoogintelligente zoon met Syndroom van Asperger

David hielp mij met mijn voorlopige studiekeuze. Hij stelde mij de juiste vragen, waardoor ik wist eerst een tussenjaar te nemen om mij verder te oriënteren.

Scholier geslaagd zijn havo-examen.

Met de hulp van David heb ik een goede profielkeuze voor de middelbare school weten te maken, en een juiste opleiding voor het hoger beroepsonderwijs gekozen. Hij heeft mij begeleid vanaf de 3e klas tot aan mijn eindexamen. Ik heb veel steun van hem gekregen, en ik denk dat als ik deze hulp en steun niet had gekregen, nog steeds geen idee had gehad welke opleiding ik zou willen volgen.

Aankomend student en bekend met PDD-NOS
    Door het verzenden van dit contactformulier ga je ermee akkoord, dat jouw gegevens worden opgeslagen om contact met je op te kunnen nemen. Meer informatie over je privacy vind je in ons Privacy-statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.