Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Vragen over wat de beste aanpak is in uw situatie? Of een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Telefoon/WhatsApp:
 06 – 20016501
E-mail:
 david@meijercoaching.nl

Adres:

Meijer Coaching
Banckertlaan 117
1215 PX Hilversum

AGB-Codes: 94104105 (zorgverlener) en 94063849 (praktijk)

Het is voor onze zoon van belang dat hij een leuk en goed contact heeft en wij vinden het belangrijk dat er continuïteit is. We werken zo al jaren samen en het gaat nog steeds goed. Erg prettig om een stuk werk uit handen te geven. We hebben meestal per mail contact wat er moet gebeuren en David zoekt er vaak zelf ook nog wat materiaal bij.

Ouder van een leerling in het speciaal voortgezet onderwijs.

David Meijer is een no-nonsense coach die onze zoon ondersteunt bij het plannen van zijn huiswerk en hem leert leren. De communicatie met David gaat vlekkeloos, snel en direct. Afspraken worden nagekomen en beloftes worden waargemaakt. David werd ons van harte aanbevolen door Jeugdzorg Almere en wij doen graag hetzelfde.

Ouders van een 11-jarige hoogintelligente zoon met Syndroom van Asperger

Met de hulp van David heb ik een goede profielkeuze voor de middelbare school weten te maken, en een juiste opleiding voor het hoger beroepsonderwijs gekozen. Hij heeft mij begeleid vanaf de 3e klas tot aan mijn eindexamen. Ik heb veel steun van hem gekregen, en ik denk dat als ik deze hulp en steun niet had gekregen, nog steeds geen idee had gehad welke opleiding ik zou willen volgen.

Aankomend student en bekend met PDD-NOS