Skip to main content

Na afloop van onze sessies vraag ik mijn klanten een review achter te laten.
Hieronder zijn een aantal weergegeven.

"Onze zoon wilde nooit praten of begeleiding. Hij heeft ADHD en voelde zich vaak falen. Doordat David gelijk al doorhad dat we beter praktisch met hem bezig kunnen zijn, heeft David zijn sessies hierop aangepast. Met behulp van koken, wandelen, een bal spel, spelen met de hond, kon onze zoon zijn kwaliteiten ontdekken en spelenderwijs leren wat sterke kanten zijn en hoe hij zich in de lessen beter zou kunnen concentreren. David nam altijd alle tijd voor hem, maar ook voor ons als ouders was er altijd ruimte voor tips of adviezen. Als wij weer eens hulp nodig hebben, zou onze zoon zeker David weer vragen."

Moeder van een 14-jarige zoon

"Meerdere jaren samengewerkt met Meijer Coaching vanwege leerlingen uit mijn klas die extra ondersteuning nodig hadden. Altijd korte lijnen gehad over de begeleiding van deze leerlingen. Nauwe contacten met ouders. Deze begeleiding heeft gezorgd voor positieve ontwikkeling op de betreffende leerlingen. Werken door middel van spelvormen, gesprekken, planningen maken voor huiswerk en toewerken naar de examens. Ook via de mail altijd goed bereikbaar. Meijer Coaching voelde als een collega."

Mentor vmbo-klas

"Prettige hulp en duidelijke opmerkbare vooruitgang, voor iemand die hulp nodig heeft kan je hier goed terecht."

Thuiszitter, 22 jaar

"Hele fijn ervaring met deze coach. Hier heb ik veel aan gehad zeker een aanrader."

Student mbo, 22 jaar

"Het was leuk om David als coach te hebben we hadden 2 uur per week een afspraak en af en toe gingen we samen koken. Het hielp veel dat hij er was."

Anoniem

"David Meijer maakt prettig gebruik van vragenlijsten/ spellen/ etc. Om meer over jezelf te weten te komen of om een boodschap over te brengen. Dit zet je aan het denken en zorgt zo voor meer inzicht. Daarbij maakt dit de coaching natuurlijk ook leuker."

Anoniem

"David heeft onze zoon met ADD goed op weg geholpen om zelfstandiger en meer gestructureerd te werken. Hij is een betrokken coach, zeer flexibel en communiceert duidelijk."

Vader van zoon

"Ik ben een aantal jaar door David begeleid, ik ben bij hem begonnen toen ik begon vast te lopen in mijn examenjaar van de middelbare school door problemen met mijn ADHD en depressie. Ik heb me bij David altijd op mijn gemak gevoeld, en hij heeft mij geholpen met mijn persoonlijke ontwikkeling."

Max, Huizen

"David heeft mij begeleid met koken en we hebben musea bezocht. Beiden waren om zelfstandiger te worden. Ik had hier veel aan en nog steeds."

Mark, Wijdemeren

"David heeft onze zoon goed begeleid. Serieus en komt de afspraken goed na. Wel was het zo dat de begeleiding op een gegeven moment geen effect meer had omdat onze zoon het graag zelf wou doen en de noodzaak van de begeleiding niet meer inzag. Vooral de eerste periode heeft het onze zoon goed geholpen. Het contact was goed en er was een goede vertrouwensband opgebouwd. Ook het geduld van David hebben we erg op prijs gesteld."

Alie, Hilversum
(moeder van zoon)

"Het contact met David is vanaf het begin makkelijk en positief geweest. David is niet bang om punten aan te stippen waar wij als ouders op zouden kunnen letten. Ook het contact met onze zoon is vanaf het begin makkelijk gegaan, ondanks dat onze zoon er geen zin in had."

G.M. Pool, Hilversum
(vader van zoon)

"David Meijer heeft mij 2 jaar gecoacht. Op school liep ik vast door mijn ADD, maar met de hulp van Davids’ methode heb ik mijn middelbare schoolperiode goed kunnen doorlopen. David is ontzettend betrokken, hij straalt rust uit en is uiterst professioneel. Ik studeer inmiddels en de basis die ik hier heb kunnen leggen helpt mij nog steeds enorm."

Tim, Huizen

"Ik kijk positief terug naar mijn ervaringen met David Meijer. Mijn begeleiding is gestart in de derde klas van het vmbo. Sindsdien heeft David Meijer mij begeleid in verschillende zorgvragen met betrekking tot studie en privéleven op het MBO en uiteindelijk ook tijdens mijn hbo-studie. Bij alle verschillende manieren waarop David mij heeft gecoacht is hij altijd gestructureerd en kalm te werk gegaan, wat voor veel stabiliteit zorgt. Een hulpverlener die niet onnodig negatieve of positieve gedachten versterkt. Op deze manier brengt hij rust en weet ik wat ik van hem kan verwachten. David is daarnaast zeer veelzijdig en flexibel waardoor ik met verschillende hulpvragen bij hem terecht kon. Hij staat dan ook open voor een eigen inbreng bij de aanpak van problemen."

Marlijn, Hilversum

"Onze zoon met hoge intelligentie liep vast op school. Via David heeft hij praktische hulp gehad. David heeft ook onderzoek aangeraden waaruit autisme naar voren kwam. Onze zoon werkt nu. De begeleiding is gestopt maar misschien dat als onze zoon op zichzelf gaat wonen dat we weer een beroep doen op David zijn begeleiding."

Thea, Kortenhoef
(moeder van zoon)

David is een grote steun geweest in de begeleiding van onze zoon. Hij doet wat hij belooft en is
oprecht betrokken bij de leerling. Het is prettig om schoolzaken aan hem uit handen te kunnen geven.

Anoniem

David is een zeer vriendelijke en behulpzame man, hij is rustig en legt de dingen goed uit aan onze zoon. Verder doet hij heel veel extra werk voor hem, wij zijn zeer tevreden.

Moeder van een eindexamenleerling VMBO-T

Je was een fijne coach/mens en hebt ons zeker verder geholpen. Dank je wel hier voor.

Ouder van een vwo-leerling met concentratie problemen.

David Meijer is een no-nonsense coach die onze zoon ondersteunt bij het plannen van zijn huiswerk en hem leert leren. De communicatie met David gaat vlekkeloos, snel en direct. Afspraken worden nagekomen en beloftes worden waargemaakt. David werd ons van harte aanbevolen door Jeugdzorg Almere en wij doen graag hetzelfde.

Ouders van een 11-jarige hoog intelligente zoon met Syndroom van Asperger

David hielp mij met mijn voorlopige studiekeuze. Hij stelde mij de juiste vragen, waardoor ik wist eerst een tussenjaar te nemen om mij verder te oriënteren.

Scholier geslaagd zijn havo-examen.

Met de hulp van David heb ik een goede profielkeuze voor de middelbare school weten te maken, en een juiste opleiding voor het hoger beroepsonderwijs gekozen. Hij heeft mij begeleid vanaf de 3e klas tot aan mijn eindexamen. Ik heb veel steun van hem gekregen, en ik denk dat als ik deze hulp en steun niet had gekregen, nog steeds geen idee had gehad welke opleiding ik zou willen volgen.

Aankomend student en bekend met PDD-NOS