Over David Meijer

David Meijer (1967) is coach en werkt sinds 2005 met kinderen, jongeren, jongvolwassenen én hun ouders. In de afgelopen jaren heeft David veel kennis en ervaring opgedaan bij het begeleiden van vooral jongens met autisme en ADHD.  Deze specialisatie maakt dat kinderpsychologen en huisartsen vaak naar de coach-praktijk verwijzen. Zo wordt hij ook door scholen ingehuurd als coach. Naast zijn praktijk werkt hij in loondienst bij het Zorgnetwerk Gooi en Vechtstreek.

Eerdere werkervaring

David was mede-eigenaar van het Zorgnetwerk Gooi en Vechtstreek, werkte bij het ROC van Amsterdam als instructeur/begeleider en was groepsbegeleider bij GGz Centraal. Langer geleden werkte hij voor de televisie en schreef artikelen.

Opleidingen

David studeerde eerder Schoolcounseling, Journalistiek en Toegepaste psychologie. Op dit moment studeert hij voor zijn bachelor Pedagogiek bij de NCOI Hogeschool.

Meer over David

Mensen noemen hem rustig, gedreven en leergierig. Dát hij uiteindelijk coach zou worden heeft (on)bewust een link met zijn verleden. Op de middelbare school had hij weinig motivatie om te leren en waren er de nodige pesters om hem heen. Eraan terugdenkend zegt hij “ik voelde me eenzaam en het mikpunt van de klas als brildrager met het kennelijk niet hippe merk kleding”. Na een tijdje spijbelen eindigde hij als vroegtijdig schoolverlater. David had tijdens zijn middelbare school graag de coach gehad die hij nu zelf is!

David rolde via zijn vader in het vak van geluidstechnicus bij de televisie. De vele rapportages waaraan hij meewerkte zorgde voor ontmoetingen met mensen met schulden, woonproblemen of gezinnen die hulp nodig hadden en dit soms niet kregen. Dit leerde hem dat hij mensen wilde helpen en was de carrièreswitch geboren!

In zijn vrije tijd kookt, leest, zwemt en wandelt hij graag. Ook bezoekt hij graag musea.

Meest recente gevolgde cursussen
  • Webinar gameverslaving
  • Training & webinar over huiselijk geweld en kindermishandeling
  • Webinar Richtlijn Problematische gehechtheid

“Zorgen dat jongeren zich zo optimaal als mogelijk ontwikkelen, dat zie ik als mijn taak als coach”

Registraties en lidmaatschappen
  • Registratie bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) onder nummer 100014323
  • In het bezit van het KIWA-Keurmerk Zzp’er in de Zorg niveau 6 onder nummer 10330
  • Registratie in het Landelijk Register Zorgaanbieders LRZa
  • Lid van Adiona, beroepsorganisatie voor coaches van kinderen, jongeren en hun ouders,  onder nummer 2119
  • Lid van de NVA, Nederlandse Vereniging voor Autisme

David is een grote steun geweest in de begeleiding van onze zoon. Hij doet wat hij belooft en is oprecht betrokken bij de leerling. Het is prettig om schoolzaken aan hem uit handen te kunnen geven.

Prettig om schoolzaken uit handen te geven

David is een zeer vriendelijke en behulpzame man, hij is rustig en legt de dingen goed uit aan onze zoon. Verder doet hij heel veel extra werk voor hem, wij zijn zeer tevreden.

Moeder van een eindexamenleerling vmbo-t

Je was een fijne coach/mens en hebt ons zeker verder geholpen. Dank je wel hier voor.

Ouder van een vwo-leerling met concentratie problemen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?


Wil je weten of ik jouw kind of jou als ouder(s) kan helpen? Vragen over wat de beste aanpak is in uw situatie? Of een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur gerust een e-mail naar david@meijercoaching.nl of maak gebruik van het contactformulier.


Of bel: 06 – 200 16 501