Over David Meijer (1967)

Als coach & gecertificeerd autisme specialist begeleid ik sinds 2005 kinderen en jongeren in de regio Gooi en Vechtstreek.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden bij een autisme spectrum stoornis (ASS) & concentratiestoornis (ADD of ADHD).

Sinds 2015 ben ik mede-eigenaar en hoofdaannemer van het Zorgnetwerk Gooi en Vechtstreek, voor gecontracteerde en betaalde hulp via de gemeenten in deze regio.

Speerpunten in coaching zijn: Aandacht geven, een Beeld maken van wat een puber wil bereiken en Complimenten geven voor wat al goed gaat.

Mijn achtergrond

Ik volgde de HBO-module Schoolcounseling en studeerde enige tijd HBO-Toegepaste psychologie. Nu studeer ik voor mijn HBO-bachelor Pedagogiek, profiel Jeugdhulp bij de NCOI Hogeschool. Langer geleden behaalde ik mijn diploma aan de School voor journalistiek.

Ik deed eerdere werkervaring op bij een mbo als begeleider en als activiteiten-begeleider in een psychiatrische kliniek.

Veel langer geleden maakte ik als geluidstechnicus reportages voor Nova, de voorloper van Nieuwsuur. Hier zag ik mensen aan de onderkant van de maatschappij, waaronder jongeren die niet de hulp kregen die ze nodig hadden. Ik besloot tot een carrière-switch omdat ik mensen wilde helpen in hun dagelijks leven. Inmiddels ben ik er trots op dat ik mee mag lopen op het levenspad van pubers!

Jongeren waarderen mijn rust, voorspelbaarheid, humor, positiviteit en creatief denken. In mijn vrije tijd kook ik graag biologisch, lees boeken en bezoek musea.

Registraties/lidmaatschappen

Kwaliteitsregister voor de Jeugd (geregistreerd jeugd- en gezinsprofessional SKJ, nummer 100014323)
Keurmerk zzp’er Zorg (Mijn Keurmerk, nummer 10330)
Kwaliteitsregister Autisme Specialisme KrAS (nummer 1162ME)
Solopartners, branchevereniging voor zzp’ers in de zorg
BPSW, beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk

Klachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft over mijn werkwijze. Vaak heeft dit te maken met verwachtingen over de uitkomsten van begeleiding of coaching. Mocht u niet tevreden zijn, laat mij dit dan weten. Hierdoor kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Mochten we hier niet uitkomen, dan kunt u een klacht indienen bij de externe klachtencommissie van Solopartners. Wordt uw begeleiding vergoedt door de gemeente? Dan kunt u ook bij de regio Gooi en Vechtstreek uw klacht melden.

Uw privacy

Ik ben aangesloten bij Privacy Zeker. Mijn privacyreglement kunt u hier inzien. Ik ben bezig om het Privacy Zeker certificaat te behalen. Hierdoor weet u als cliënt dat ik voldoe aan de privacy-eisen die de AVG stelt.

Meldcode

De wet Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling stelt het gebruik van een meldcode verplicht voor professionals bij (mogelijke) signalen van huiselijk geweld en kindermishandeling. De meldcode bestaat uit een stappenplan, waarin staat wat ik als professional moet doen bij vermoedens van huiselijk geweld of kindermishandeling. Meer informatie over de meldcode vindt u bij Veilig Thuis Gooi en Vechtstreek.

David is een grote steun geweest in de begeleiding van onze zoon. Hij doet wat hij belooft en is oprecht betrokken bij de leerling. Het is prettig om schoolzaken aan hem uit handen te kunnen geven.

Prettig om schoolzaken uit handen te geven

David is een zeer vriendelijke en behulpzame man, hij is rustig en legt de dingen goed uit aan onze zoon. Verder doet hij heel veel extra werk voor hem, wij zijn zeer tevreden.

Moeder van een eindexamenleerling vmbo-t

Je was een fijne coach/mens en hebt ons zeker verder geholpen. Dank je wel hier voor.

Ouder van een vwo-leerling met concentratie problemen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?


Vragen over wat de beste aanpak is in uw situatie? Of een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur gerust een e-mail naar david@meijercoaching.nl of maak gebruik van het contactformulier.


Bellen mag ook: 085 – 24 60 243