Over David Meijer

David Meijer (1967) is coach en heeft ruim 15 jaar ervaring in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Hij is als coach gespecialiseerd in het versterken van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid, met name bij een autisme spectrum stoornis (ASS) en een concentratiestoornis (ADHD). Hij volgde de opleiding tot schoolcounselor en studeerde enige tijd toegepaste psychologie. In 2021 verwacht hij zijn bachelor pedagogiek te behalen. Langer geleden studeerde hij journalistiek.

David is mede-eigenaar van het Zorgnetwerk Gooi en Vechtstreek. Eerder werkte hij bij een mbo als instructeur/zorg-medewerker en gaf hij dagbesteding in de psychiatrie. Langer geleden werkte hij voor de landelijke televisie en schreef artikelen voor tijdschriften. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met koken, lezen, zwemmen en musea bezoeken.

Speerpunten in coaching zijn: Aandacht geven, een Beeld maken van wat een puber wil bereiken en Complimenten geven voor wat al goed gaat.

Registraties & lidmaatschappen

Ik ben opgenomen in het register van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) onder nummer 100014323. Het SKJ-register is een register voor professionals die voldoen aan alle eisen voor vakbekwaamheid.

Ik ben in het bezit van het Keurmerk ZZP’er in de zorg, niveau 5, onder nummer 10330.

Ik ben lid van de NOBCO Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

 

 

 

Ik ben lid van de BPSW, Beroepsvereniging van professionals in sociaal werk

Ik ben lid van SoloPartners, brancheorganisatie voor zelfstandige zorg-professionals.

 

Wilt u weten of ik uw kind of u als ouder(s) kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op!

David is een grote steun geweest in de begeleiding van onze zoon. Hij doet wat hij belooft en is oprecht betrokken bij de leerling. Het is prettig om schoolzaken aan hem uit handen te kunnen geven.

Prettig om schoolzaken uit handen te geven

David is een zeer vriendelijke en behulpzame man, hij is rustig en legt de dingen goed uit aan onze zoon. Verder doet hij heel veel extra werk voor hem, wij zijn zeer tevreden.

Moeder van een eindexamenleerling vmbo-t

Je was een fijne coach/mens en hebt ons zeker verder geholpen. Dank je wel hier voor.

Ouder van een vwo-leerling met concentratie problemen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?


Vragen over wat de beste aanpak is in uw situatie? Of een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur gerust een e-mail naar david@meijercoaching.nl of maak gebruik van het contactformulier.


Bellen mag ook: 035 – 20 33 123