Over David Meijer

David Meijer (1967) is coach en heeft sinds 2005 ervaring in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Hij is gespecialiseerd in het versterken van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid, bij kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS) of een concentratiestoornis (ADHD).

Opleidingen

Hij studeerde toegepaste psychologie, schoolcounseling en journalistiek.

Werkervaring

Naast zzp’er is David medewerker bij het Zorgnetwerk Gooi en Vechtstreek. Eerder werkte hij bij het ROC van Amsterdam als instructeur/zorg-medewerker en medewerker dagbesteding bij de Symfora groep (nu: GGz centraal). Langer geleden werkte hij als geluidstechnicus voor de landelijke televisie en schreef voor tijdschriften.

In zijn vrije tijd is hij graag bezig met koken, lezen, wandelen en musea bezoeken.

Speerpunten in coaching zijn: Aandacht geven, een Beeld maken van wat een puber wil bereiken en Complimenten geven voor wat al goed gaat.

Registraties & lidmaatschappen

David is opgenomen in het register van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) onder nummer 100014323. Verder is hij in het bezit van het Keurmerk ZZP’er in de zorg niveau 5, onder nummer 10330.
Voor zijn beroepsmatige verdere ontwikkeling is hij lid van de volgende beroepsorganisaties: NOBCO, BPSW, en SoloPartners.

David is verder in het bezit van het Privacy Zeker certificaat, waarmee hij aantoont aan de privacy-wetgeving (AVG) te voldoen.
Tevens hanteert hij  de wettelijk verplichte Meldcode Huiselijk geweld en kindermishandeling van Veilig Thuis.

Mocht je niet tevreden zijn over mijn dienstverlening, dan ga ik hierover graag met je in gesprek. Wanneer we er samen niet uitkomen, dan kan je altijd een klacht indienen bij de onafhankelijke klachtenregeling van Stichting Klachtenregeling. In dit Stroomschema staan alle stappen uitgelegd.

David is een grote steun geweest in de begeleiding van onze zoon. Hij doet wat hij belooft en is oprecht betrokken bij de leerling. Het is prettig om schoolzaken aan hem uit handen te kunnen geven.

Prettig om schoolzaken uit handen te geven

David is een zeer vriendelijke en behulpzame man, hij is rustig en legt de dingen goed uit aan onze zoon. Verder doet hij heel veel extra werk voor hem, wij zijn zeer tevreden.

Moeder van een eindexamenleerling vmbo-t

Je was een fijne coach/mens en hebt ons zeker verder geholpen. Dank je wel hier voor.

Ouder van een vwo-leerling met concentratie problemen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?


Wil je weten of ik jouw kind of jou als ouder(s) kan helpen? Vragen over wat de beste aanpak is in uw situatie? Of een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur gerust een e-mail naar david@meijercoaching.nl of maak gebruik van het contactformulier.


Of bel: 035 – 20 33 123